Спецпроєкти

Що ви знаєте про треш на японському ТБ: у Києві відчайдухи змагатимуться у безглуздих конкурсах


Усі, хто відвідав Японію, погодяться, що це не просто подорож до мальовничої і, водночас, високотехнологічної країни. Це знайомство з іншим світом, іншим укладом та світоглядом. А одним із прикладів наших відмінностей є такий суспільний феномен, як «японське ТБ».

У мережі можна знайти безліч записів, де мешканці інших країн дивуються неочікуваності конкурсів у японських телепрограмах, трешовості умов челенджів та кумедності всього цього дійства. На щастя, ми більш підготовані до подібних випробувань, адже кожен знає, що коїться на сільських весіллях, де конкурси вигадували найкреативніші голови цього світу.

Що таке треш-шоу на японському ТБ?

Японські шоу – саме та річ, яку краще побачити, ніж 1000 разів про неї чути. Тим паче, що у киян і гостей міста випадає нагода відчути себе як героями, так і глядачами подібних телепередач. Адже 22 та 23 червня на Арт-завод Платформа, у рамках проекту Ulichnaya Eda, пройде фестиваль Tokyo Drift. Саме там відбудеться треш-шоу «Япона мать», яке покликане відтворити цю неймовірну атмосферу сміху, божевілля і азарту в серці України.

Зона ТБ-шоу на фестивалі Tokyo Drift – живе втілення атмосфери японського ТБ у Києві. Організатори попіклувались про те, щоб градус трешу не опускався до рівня адекватності і учасники сповна відчули себе героями ТБ-бестселерів Країни Вранішнього Сонця.

Хто буде учасниками?

Взяти участь зможе кожен, хто збере команду із 6 людей. Або ж, можливо, доповнить неповну зграю відчайдухів, які вже готові змагатися за головний приз конкурсу – 10 тисяч гривень. Втім, передбачаємо, що емоції, які проживуть учасники під час челенджів, неможливо купити ні за які суми.
Що там буде?

Візитівкою треш-шоу на телебаченні Японії є неочікуваність. І саме цю рису розпорядники «Япона мать» планують використати у повній мірі. Адже вони не розповідають, що саме будуть робити учасники лайв-шоу, обмежуючись натяками, що фани подібних азійських ТБ-проектів відчують на собі те, що так їх смішило з екранів комп’ютерів та телефонів.

Організатори лише кокетливо запевняють, що їхнє шоу не обійдеться без ходи мишоловками та розбивання яєць обличчям, як і у будь-якому  японському ТБ-проекті, який поважає себе.

Як буде відбуватися конкурс?

Кваліфікацію учасники будуть проходити у 3 етапи. Усі зареєстровані команди починають змагання з чвертьфіналу, у якому буде 5 конкурсів. Ті, хто зможуть пройти 5 найлегших випробувань, потрапляють до півфіналу, який складатиметься з 4 етапів. І вже ті, хто зможе контролювати себе у істеричних припадках сміху та не відмовиться від відчайдушних викликів, потраплять до фіналу.

Чверть- та півфінали пройдуть у суботу 22 червня, починаючи з 15:00. А фінал відбудеться наступного дня, у неділю. Як і у будь-якому серйозному шоу, учасників будуть підтримувати черлідери, а журі блогерів неупереджено обиратиме кращих з кращих.

Хочу взяти участь!

Щоб стати учасником, варто зареєструвати команду із 6 чоловік, після чого із капітаном вашої дрімтім зв’яжеться адміністратор, який підкаже, як саме можна здійснити оплату за участь у шоу. Вона складає 900 гривень за всю команду, що дорівнює вхідним квиткам на шістьох. По завершенню оплати, ви можете починати готуватись (незрозуміло до чого), щоб зухвало вступити у бій за 10 тисяч гривень.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь